Як я навчилася готувати соковиту курку в духовці

Moderator: LaSAT

Antworten
Justinziz

Як я навчилася готувати соковиту курку в духовці

Beitrag von Justinziz »

Зізнаюся чесно, спочатку я не наважувалася запікати цілу курку. Мені ввижалися численні труднощі: то вона втратить соковитість, то зовнішність буде зіпсована, то вона не буде готовою. Я надавала перевагу вареним стравам — так безпечніше і швидше.

Ситуація кардинально змінилася, коли прийшли близькі без попередження, а в холодильнику знайшлася тільки одна ціла курка. Довелося згадувати всі поради, які отримувала від досвідчених господинь. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, запам'ятала оптимальний час і температуру, чим натерти, щоб було соковито, і як не прогаяти момент готовності.

Основним страхом було, чи не пересушу її. Але коли побачила результат своєї праці з апетитною скоринкою, відчула полегшення і гордість! Вона була бездоганною зсередини, прекрасно підсмаженою і неймовірно смачною. Усі були дуже задоволені, а я здобула впевненість у кулінарних здібностях.

Зверніть увагу, на сайті https://yamamashka.khmelnytskyi.ua/ я переглядала різноманітні способи подачі для маринаду та подачі. На сьогодні курка в духовці — те, що я готую найчастіше, яку я подаю до святкового столу й у будні. І найкраще, що основний процес відбувається без моєї участі, поки духовка доводить страву до досконалості.
Antworten