Нещодавно я випадково натрапив ресурс, що спочатку виглядав як стандартний портал із новинами. Ідеться про портал Retro і доступний за посиланням https://retro.ua/.
Зайшовши на головну, я побачив різноманітний зміст: статті про фази Місяця, норми правопису, інструкції з використання тестів, перелік святкових днів і також інформацію про знижки на кшталт "Чорної п'ятниці". Справжній інформаційний коктейль!
Мене це зацікавило, і я почав гортати далі. Як виявилося, що на сайті є багато корисних матеріалів на актуальні для кожного теми: починаючи від рекомендацій лікарів до святкових традицій і мовних нюансів. Хоча сайт називається "Retro", його зміст — це сучасна довідкова інформація, що знадобляться щодня.
Найбільше мені запам'яталася текст про розділові знаки — дуже доступно пояснюють правила, де легко заплутатися після школи. Окрім того, занотував публікацію про Поливний понеділок у 2026 році. Підсумовую, ресурс показав себе корисним симбіозом календаря, енциклопедії та довідника, на якому є відповіді на багато різноманітних питань.
Яким чином отримав інформацію про все на світі на одному сайті.
Moderator: LaSAT
-
Renewdounk